MET WELKE KLACHTEN KAN U BIJ ONS TERECHT

U kan in onze praktijk terecht bij Bert, de osteopaat en bij Caroline, de kinesitherapeute 

We kunnen in onze praktijk een uitgebreide waaier aan patiënten behandelen: baby’s, kinderen, volwassenen en senioren, zwangere vrouwen en recreanten. Een praktijk voor het ganse gezin dus …. Voor iedere patiënt is er een aangepaste én individuele behandeling.

OSTEOPATHIE

dé totale aanpak van uw klachten

We behandelen graag volwassenen, adolescenten en senioren met de typische acute en chronische klachten. Ik heb veel ervaring bij het behandelen van baby’s en kinderen met osteopathie. In onze praktijk streven we naar een totale aanpak waarbij we er voor zorgen dat het ganse gezin zich beter zal voelen door het oplossen van uw problemen. Dit via een combinatie van osteopathie door mezelf en kinesitherapie van mijn echtgenote waarbij we u op een persoonlijke en vertrouwensvolle manier zullen benaderen.

ALGEMENE KINESITHERAPIE

Door massages, beweging, elektrotherapie, persoonlijke oefentherapie en advies maken we u weer klachtenvrij

De grootste groep van verwijzingen voor algemene kinesitherapie bevindt zich in het domein van de aandoeningen van het bewegingsstelsel. Hebt u een blessure, ziekte, beperking of operatie gehad? Door beweging en oefening, therapie en advies helpen we u er zo snel mogelijk weer bovenop.

REVALIDATIE NA OPERATIE, ONGEVAL OF BLESSURE

We helpen u snel weer op de been

Door massages, beweging, elektrotherapie, persoonlijke oefentherapie en advies maken we u weer klachtenvrij

PRENATALE KINESITHERAPIE

Verwacht u een baby? We helpen u en uw partner graag voorbereiden op de bevalling tot 4 weken vòòr de vermoedelijke bevallingsdatum

Verwacht u een baby? We helpen u en uw partner graag voorbereiden op de bevalling tot 4 weken vòòr de vermoedelijke bevallingsdatum

POSTNATALE KINESITHERAPIE

Nieuwe baby? We trainen samen uw ganse lichaam, uw bekkenbodem en andere spieren vanaf 6 weken na de bevalling.

nieuwe baby? wij trainen samen uw ganse lichaam, uw bekkenbodem en andere spieren vanaf 6 weken na de bevalling.

SHOCKWAVE THERAPIE

Gedurende deze sessies werken we op uw pezen en spieren om letsels, ontstekingen en bvb. kalkaangroei aan te pakken

Gedurende deze sessies werken we op uw pezen en spieren om letsels, ontstekingen en bvb. kalkaangroei aan te pakken

TRILPLAAT THERAPIE

Do the vibe

Nor are the most conscientious compilations of Natural History for the benefit of the young and tender, free from the same heinousness of mistake

HOOFDPIJNKLACHTEN

spanningshoofdpijn, migraine, chronische hoofdpijn, sinusitis

Hoofdpijn is geen eenduidige klacht. Er zijn verschillende soorten hoofdpijn, bijvoorbeeld: migraine, spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn en whiplashklachten. De achterliggende oorzaken van de hoofdpijn kunnen heel divers zijn. De osteopaat gaat op zoek naar de oorzaak van de hoofdpijn In feite heeft ieder persoon een unieke hoofdpijn. De oorzaak van deze hoofdpijn hoeft niet per se in het hoofd of nek te liggen. Vaak ligt de oorzaak van de hoofdpijn in functiestoornissen en spanningen in het lichaam. Over het algemeen zullen bij een osteopathie onderzoek de verschillende lichaamsonderdelen speciale aandacht krijgen

NEKKLACHTEN

Nekklachten kunnen zowel osteopathisch als kinesitherapeutisch aangepakt worden

Nekklachten kunnen acuut of chronisch van aard zijn

BEKKENBODEMREËDUCATIE

Met de nodige tact en kennis van zaken helpen we u met discfuncties in het gebied van het kleine bekken.

Met de nodige tact en kennis van zaken helpen we u met discfuncties in het gebied van het kleine bekken.

GEZONDHEIDSPROBLEMEN BIJ BABY’S EN KINDEREN

Er is een reden waarom sommige gezondheidproblemen steeds terugkeren. Via therapie en via het screenen van het lichaam op verwante problemen, kunnen we de weerstand van je kind herstellen. Ook door tips en voedingsadvies te verschaffen maken we je kind beter.

Chronische luchtwegeninfecties, slijmen, oorontstekingen: kunnen we er iets aan doen? Aan acute…

Caroline De Bleeckere

Kinesitherapeute

Ik ben Caroline De Bleeckere, kinesiste met praktijk in Oudenaarde – Nederename, samen met mijn echtgenoot, Bert Roodhooft, als osteopaat. Ik ben de mama van twee ferme zonen, een bezige bij én sportief. Ik ben afgestudeerd als kinesitherapeute in 1995 en ging onmiddellijk als zelfstandig kinesiste aan de slag. Door allerlei bijscholingen bezit ik een breed interesseveld binnen de kinesitherapie. Hierdoor behandelen we onze patiënten enkel met de meest actuele en gespecialiseerde vormen van kinesitherapie.

We houden zelf van een persoonlijke aanpak en dat op een gemoedelijke manier met veel respect voor uw privacy. Bij ons zijn er geen gezamenlijke oefenzones, maar steeds een individuele begeleiding van uw specifieke doelen. Sommige “klachten” zijn veel meer dan een mechanisch  probleem. We proberen uw ganse gezondheid aan te pakken.

We werken zeer veel met perinatale begeleiding. Maar ook de tennisellebogen, lumbago’s, spanningsklachten, ontstekingen op allerlei gewrichten, en de specifieke revalidatie na operaties behoren tot mijn interesses.

De complementariteit met de osteopathie binnen onze praktijk is een enorme meerwaarde in de aanpak van uw klacht.

WAAR & WANNEER ?

We beoefenen kinesitherapie in onze praktijk voor het ganse gezin of indien echt noodzakelijk op huisbezoek. Alle behandelingen gebeuren enkel op afspraak. Deze kunnen plaats vinden van maandag tot en met vrijdag tussen 8u en 20u00, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Contacteer ons gerust voor vrijblijvende extra informatie of een afspraak. (055300799)

WAT KAN IK VOOR JE DOEN ?

U kunt in onze praktijk terecht voor:

Algemene kinesitherapie: Door massages, beweging, elektrotherapie, persoonlijke oefentherapie en advies maken we u weer klachtenvrij

Shockwave: Gedurende deze sessies werken we op uw pezen en spieren om letsels, ontstekingen en bvb. kalkaangroei aan te pakken

Prenatale kine:  Verwacht u een baby? We helpen u en uw partner graag voorbereiden op de bevalling tot 4 weken vòòr de vermoedelijke bevallingsdatum.

Postnatale kine:  Nieuwe baby? We trainen samen uw ganse lichaam, uw bekkenbodem en andere spieren vanaf 6 weken na de bevalling.

Bekkenbodem reëducatie: Met de nodige tact en kennis van zaken helpen we u met discfuncties in het gebied van het kleine bekken.

Trilpaat (Fitvibe): Gedurende deze sessie trainen we samen nagenoeg elk spiertje in uw lichaam

Get In touch
Caroline De Bleeckere | Praktijk voor osteopathie en kinesitherapie - Oudenaarde