MET WELKE KLACHTEN KAN U BIJ ONS TERECHT

U kan in onze praktijk terecht bij Bert, de osteopaat en bij Caroline, de kinesitherapeute 

We kunnen in onze praktijk een uitgebreide waaier aan patiënten behandelen: baby’s, kinderen, volwassenen en senioren, zwangere vrouwen en recreanten. Een praktijk voor het ganse gezin dus …. Voor iedere patiënt is er een aangepaste én individuele behandeling.

OSTEOPATHIE

dé totale aanpak van uw klachten

We behandelen graag volwassenen, adolescenten en senioren met de typische acute en chronische klachten. Ik heb veel ervaring bij het behandelen van baby’s en kinderen met osteopathie. In onze praktijk streven we naar een totale aanpak waarbij we er voor zorgen dat het ganse gezin zich beter zal voelen door het oplossen van uw problemen. Dit via een combinatie van osteopathie door mezelf en kinesitherapie van mijn echtgenote waarbij we u op een persoonlijke en vertrouwensvolle manier zullen benaderen.

ALGEMENE KINESITHERAPIE

Door massages, beweging, elektrotherapie, persoonlijke oefentherapie en advies maken we u weer klachtenvrij

De grootste groep van verwijzingen voor algemene kinesitherapie bevindt zich in het domein van de aandoeningen van het bewegingsstelsel. Hebt u een blessure, ziekte, beperking of operatie gehad? Door beweging en oefening, therapie en advies helpen we u er zo snel mogelijk weer bovenop.

REVALIDATIE NA OPERATIE, ONGEVAL OF BLESSURE

We helpen u snel weer op de been

Door massages, beweging, elektrotherapie, persoonlijke oefentherapie en advies maken we u weer klachtenvrij

PRENATALE KINESITHERAPIE

Verwacht u een baby? We helpen u en uw partner graag voorbereiden op de bevalling tot 4 weken vòòr de vermoedelijke bevallingsdatum

Verwacht u een baby? We helpen u en uw partner graag voorbereiden op de bevalling tot 4 weken vòòr de vermoedelijke bevallingsdatum

POSTNATALE KINESITHERAPIE

Nieuwe baby? We trainen samen uw ganse lichaam, uw bekkenbodem en andere spieren vanaf 6 weken na de bevalling.

nieuwe baby? wij trainen samen uw ganse lichaam, uw bekkenbodem en andere spieren vanaf 6 weken na de bevalling.

SHOCKWAVE THERAPIE

Gedurende deze sessies werken we op uw pezen en spieren om letsels, ontstekingen en bvb. kalkaangroei aan te pakken

Gedurende deze sessies werken we op uw pezen en spieren om letsels, ontstekingen en bvb. kalkaangroei aan te pakken

TRILPLAAT THERAPIE

Do the vibe

Nor are the most conscientious compilations of Natural History for the benefit of the young and tender, free from the same heinousness of mistake

HOOFDPIJNKLACHTEN

spanningshoofdpijn, migraine, chronische hoofdpijn, sinusitis

Hoofdpijn is geen eenduidige klacht. Er zijn verschillende soorten hoofdpijn, bijvoorbeeld: migraine, spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn en whiplashklachten. De achterliggende oorzaken van de hoofdpijn kunnen heel divers zijn. De osteopaat gaat op zoek naar de oorzaak van de hoofdpijn In feite heeft ieder persoon een unieke hoofdpijn. De oorzaak van deze hoofdpijn hoeft niet per se in het hoofd of nek te liggen. Vaak ligt de oorzaak van de hoofdpijn in functiestoornissen en spanningen in het lichaam. Over het algemeen zullen bij een osteopathie onderzoek de verschillende lichaamsonderdelen speciale aandacht krijgen

NEKKLACHTEN

Nekklachten kunnen zowel osteopathisch als kinesitherapeutisch aangepakt worden

Nekklachten kunnen acuut of chronisch van aard zijn

BEKKENBODEMREËDUCATIE

Met de nodige tact en kennis van zaken helpen we u met discfuncties in het gebied van het kleine bekken.

Met de nodige tact en kennis van zaken helpen we u met discfuncties in het gebied van het kleine bekken.

GEZONDHEIDSPROBLEMEN BIJ BABY’S EN KINDEREN

Er is een reden waarom sommige gezondheidproblemen steeds terugkeren. Via therapie en via het screenen van het lichaam op verwante problemen, kunnen we de weerstand van je kind herstellen. Ook door tips en voedingsadvies te verschaffen maken we je kind beter.

Chronische luchtwegeninfecties, slijmen, oorontstekingen: kunnen we er iets aan doen? Aan acute…

ONZE PRAKTIJK

Praktijk voor het ganse gezin te Oudenaarde

Onze praktijk voor osteopathie en kinesitherapie is gelegen in Oudenaarde (Nederename) in het hartje van de Vlaamse Ardennen tussen Gent en Kortrijk. We zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit alle richtingen en hebben een grote parking ter beschikking.

We hebben er bewust voor gekozen om geen groepspraktijk te worden. We houden zelf van een persoonlijke aanpak op een gemoedelijke manier én met respect voor uw privacy. In onze praktijk werken enkel mijn echtgenote, Caroline De Bleeckere, als kinesitherapeute en ikzelf, Bert Roodhooft, als osteopaat.  We werken al meer dan twintig jaar samen en hebben reeds een ruime kennis en ervaring opgebouwd. We kunnen in de praktijk een zeer uitgebreide waaier aan patiënten behandelen: baby’s, kinderen, volwassenen en senioren, zwangere vrouwen en recreanten. Een praktijk voor het ganse gezin dus …. Voor iedere patiënt is er een aangepaste én individuele behandeling.

Kinesitherapie en osteopathie : een waardevolle samenwerking
Onze praktijk werkt ANDERS. Deze “kruisbestuiving” is een belangrijke meerwaarde waar u als patiënt enkel voordeel uit kan halen. Afhankelijk van uw klachten bieden we u een gepaste behandeling aan.

Kwalitatief behandel-, preventie- en adviescentrum
Onze praktijk startte in 1995. Door de jaren ervaring en door de zeer gevarieërde patiëntengroep zijn we uitgegroeid tot een kwaliteitsvol behandel, preventie- en adviescentrum voor mensen met klachten van allerlei aard. Bij ons krijgt elke patiënt de nodige individuele aandacht. Dankzij onze permanente bijscholingen bieden we u enkel actuele, gespecialiseerde en complementaire therapieën aan.

Sfeervolle praktijkruimte
We vinden het belangrijk dat u zich goed voelt in onze praktijk. Dit uit zich vooral in onze werkwijze maar ook in de inrichting van onze praktijkruimte. We hebben verschillende moderne en sfeervol ingerichte ruimtes waar de nodige privacy wordt gegarandeerd. Elke patient is een uniek individu. Alles gebeurt op een respectvolle, vriendelijke en professionele manier.

Dankzij onze patiënten en onze voorschrijvers heeft onze praktijk voor osteopathie en kinesitherapie door de jaren heen een positieve reputatie opgebouwd waarbinnen wijzelf elke dag opnieuw het beste van onszelf geven om u/onze patiënten beter te maken. Zo bouwen we met onze patiënten en voorschrijvers een positieve relatie op.

Snelle dienstverlening
U kan bij ons dagelijks op consultatie komen. Onze werkuren zijn zeer uitgebreid. Zo vinden we vast een plaatsje in uw en onze agenda. Wij zullen trachten u steeds zo snel mogelijk een afspraak te bezorgen. Contacteer ons gerust voor vrijblijvende extra informatie of een afspraak. (055300799)

Get In touch
ONZE PRAKTIJK | Praktijk voor osteopathie en kinesitherapie - Oudenaarde